Royal FloraHolland

Onze vacatures

Projectleider Operations / Proces Expert

Krijg jij energie van het verbeteren van processen, het doorgronden van hoe processen werken zowel in het proces als in het systeem, het borgen van de juiste procesuitvoering en van het implementeren van nieuwe processen. Dan zijn we op zoek naar jou!

Senior Projectmanager

Als Senior Projectmanager bij Royal FloraHolland's Transformation & Continuous Improvement afdeling speel je een cruciale rol in het behalen van de ambitie om het toonaangevende platform in de sierteeltsector te worden. Met jouw bewezen trackrecord in complex stakeholdermanagement en het behalen van resultaten, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan deze spannende transformatie. Klaar om je talenten te benutten? Solliciteer nu!

(Interim) Teammanager Logistieke Diensten Aanvoer

Word jij enthousiast van het aansturen van een team en het organiseren van processen in het kloppende hart van Royal FloraHolland? Dan is de functie van Teammanager Aanvoer Logistiek echt iets voor jou!

Capaciteitsplanner

Ben jij een planning professional met een vooruitziende blik en oog voor details? Vind jij het leuk om op een analytische en kritische manier naar de planning te kijken en problemen op te lossen? Kun jij orde in ogenschijnlijke chaos scheppen en doe je dat op een faciliterende manier naar zowel je collega’s als de operatie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Beveiliger Naaldwijk

Wil jij de beveiliging bij Royal FloraHolland op onze veilinglocatie in Naaldwijk komen versterken en een bijdrage leveren aan de operationele veiligheid en beveiliging van onze gebouwen en terreinen? Wil je werken op een grootschalig en complex terrein bij dé bloemenveiling van de wereld? Lees dan snel verder!

Management Trainee Logistiek

Naaldwijk

Ben jij een van onze toekomstige managers? In het Managementtraineeship van Royal FloraHolland leer je ons bedrijf grondig kennen, doe je veel nieuwe kennis op, neem je deel aan interessante projecten en krijg je als starter de kans om je mening te geven over uiteenlopende onderwerpen. Naast het leerproces ga je ook actief aan de slag en word je voorbereid op een succesvolle toekomst bij Royal FloraHolland. Wij bieden het programma aan op onze standplaats in Naaldwijk.

Employee Experience Expert

Aalsmeer

Employee engagement, innovatie, ruimte om traditionele HR-processen te vernieuwen. Hebben we je interesse gewekt? Leuk! Lees snel verder!

Capaciteitsplanner

Aalsmeer

Ben jij een planning professional met een vooruitziende blik en oog voor details? Vind jij het leuk om op een analytische en kritische manier naar de planning te kijken en problemen op te lossen? Kun jij orde in ogenschijnlijke chaos scheppen en doe je dat op een faciliterende manier naar zowel je collega’s als de operatie? Dan ben jij degene die we zoeken!

Logistiekmedewerker Dockservice

Aalsmeer

Wil jij een dynamische rol vervullen waarbij je een cruciale schakel bent in ons internationale logistieke proces? Kom dan werken bij Dockservices Aalsmeer!

Brandweer Bevelvoerder

Voor onze afdeling Operationele veiligheid zoeken wij een bevelvoerder in de dagdienst voor de Bedrijfsbrandweer locatie Aalsmeer.
Wil jij de regie behouden over jouw eenheid tijdens een calamiteit? Reageer dan op de functie van bevelvoerder Bedrijfsbrandweer!

Projectmanager Operations

Aalsmeer | Hybride

Hoe zorgen wij ervoor dat wij onze locaties operationeel zo goed en efficiënt mogelijk gebruiken? Is dit een vraag waar jij het antwoord op weet? Dan nodigen we je graag uit om verder te lezen én te solliciteren!

IT Projectmanager

Een hoofdrolspeler worden in IT Projectmanagement: jouw sleutel tot zakelijk prestige en persoonlijke groei, als onze gewaardeerde IT Project superheld die onze organisatie leidt naar ongekende hoogten van excellente prestaties en succes!

Infrastructuur Architect

Bouw de Toekomst van Technologische Uitmuntendheid: Word Onze Infrastructuur Architect en Neem het Voortouw bij Het Ontwikkelen en Realiseren van Een Visie en Het Borgen van de Technische Kwaliteit en Onderhoud van Onze IT-infrastructuur!

Hoofdplanner

Naaldwijk

Kun jij regie voeren over een planproces en groep planners die circa 500 logistiek medewerkers van roosters voorziet? Heb jij naast overtuigingskracht ook goede analytische vaardigheden? Kun jij in complexe zaken snel het overzicht verkrijgen? Dan is deze functie wat voor jou!

Communicatie Business Partner Coöperatieve Diensten en Duurzaamheid

Aalsmeer/Hybride

Ben jij een ervaren corporate & marketingcommunicatieadviseur die onze strategie om weet te zetten naar concrete doelstellingen en effectieve communicatie en -campagnes? Kom dan samen met ons bouwen aan de reputatie van Royal FloraHolland!

Redacteur/ Content Coördinator - CFO

Aalsmeer/Hybride

Als Content Coördinator B2B bij Royal FloraHolland bestaat je werk uit het maken en verspreiden van content. Jij pakt een project met beide handen beet en weet de meest uitdagende onderwerpen op een creatieve manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Je verwoordt boodschappen helder en pakkend. Het liefste ben jij de hele dag bezig met het ontwikkelen, schrijven en plaatsen van content. Je bent een proactieve aanpakker die graag samenwerkt en projecten met resultaat lanceert.

Redacteur/ Content Coördinator - Coöperatieve diensten & Duurzaamheid

Aalsmeer/Hybride

Als Content Coördinator bij Royal FloraHolland bestaat je werk uit het maken en verspreiden van content! Jij pakt een project met beide handen beet en weet de meest lastige onderwerpen op een creatieve manier bij de doelgroep onder de aandacht te brengen. Je verwoordt boodschappen helder en pakkend. Het liefste ben jij de hele dag bezig met het ontwikkelen, schrijven en plaatsen van (online) content. Je bent een proactieve aanpakker die graag samenwerkt en projecten met resultaat lanceert.

Beveiliger Aalsmeer

Wil jij de beveiliging bij Royal FloraHolland komen versterken en een bijdrage leveren aan de operationele veiligheid en beveiliging van onze gebouwen en terreinen?
Wil je werken op een grootschalig en complex terrein in Aalsmeer waar altijd wat te beleven valt? Aalsmeer is de vaste standplaats van de functie. Je bent af en toe bereid om in goed overleg ook op onze andere veilinglocaties (Naaldwijk of Rijnsburg) bij te springen.

Accountmanager Internationaal

Wist je dat wij samen met de sector volop in beweging zijn, o.a. door digitale transformatie? Help jij mee onze internationale ambities waar te maken door Floriday – de grootste wereldwijde online marktplaats voor bloemen & planten – sterk te profileren? Aan jou de uitdaging om onze commerciële diensten aan te laten sluiten bij de veranderende behoeften van internationale kwekers en kopers.

Procescoördinator Connect

Aalsmeer

Maak jij het verschil in een dynamisch en tijd kritisch logistiek proces? Solliciteer dan als Procescoördinator Connect bij Royal FloraHolland!

Contract manager (IT)

Naaldwijk/Aalmeer/Rijnsburg

Royal FloraHolland is het dynamische middelpunt van de mondiale sierteeltsector. Waar we nu vol op inzetten: het verduurzamen én digitaliseren van de sector. Jouw rol als Contract Manager IT: onderhandelen, naleving checken én rapportage-epossen maken

Technisch Specialist

Eelde

Krijg jij veel energie van het uitvoeren van (complexe) onderhoudswerkzaamheden? Zet jij graag jouw technische kennis in om bij te dragen aan het succes van Royal Floraholland? Dan zijn wij op zoek naar jou!
In deze zelfstandige functie kun je zelf je werkzaamheden organiseren en plannen.

Teammanager Logistiek

Aalsmeer

Is het nemen van de eindverantwoordelijkheid voor de prestaties van een groot team van logistieke medewerkers een volgende stap voor jou? En beschik jij over het leiderschapstalent en de capaciteiten om jouw team continu te verbeteren op het gebied van samenwerking en prestaties? Reageer dan snel naar de functie van Teammanager Logistiek.

Adviseur HSE

Aalsmeer

Beschik jij over kennis van HSE, vind je het leuk en ben je in staat om te werken in een facilitaire en logistieke omgeving? Ben je daarnaast standvastig de HSE van een groot bedrijf te verbeteren en te borgen? Dan is dit mogelijk de perfecte positie voor jou!

Release Train Engineer (RTE)

Aalsmeer/ Hybride

Ben jij een bevlogen en resultaatgerichte Release Train Engineer (RTE) en wil jij je tanden zetten in de strategische uitdagingen van de grootste bloemenveiling ter wereld? Dan gaan we graag met jou in gesprek over de functie van RTE. In deze functie lever je een fundamentele bijdrage aan de strategische ambities van Royal FloraHolland om hét wereldwijde platform in de sierteeltsector te worden.

Teammanager Logistiek

Rijns

Groei jij met ons mee in de functie van Logistiek Teammanager? FloraHolland is niet alleen een van de meest dynamische werkgevers van Nederland, het is ook een van de beste werkgevers om je te ontwikkelen, veel te leren en je ervaring elke dag in te zetten. Geen dag is hetzelfde, zeker niet in deze functie van teammanager.

Technisch Manager HSE

Aalsmeer

Ben jij op zoek naar een baan waar jij kan zorgen voor het verbeteren van de (arbeids-)veiligheid en compliance van een complexe en omvangrijke omgeving? Sta jij stevig in je schoenen, houd je van doorpakken en heb je overtuigingskracht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Business IT Analist

Werken als Business IT Analist bij Royal FloraHolland betekent dat je een belangrijke rol gaat spelen in onze digitale (r)evolutie. Als Business IT Analist ben je analytisch & communicatief sterk, heb je ervaring met stakeholdermanagement en weet je de échte business vraag te vertalen naar IT-oplossingen.

AWS Cloud Engineer

Ben jij een gepassioneerde AWS Cloud Engineer? Dan is dit jouw kans om het platform te laten groeien en bloeien dat de kernapplicaties van Royal FloraHolland ondersteunt! Join ons en speel een sleutelrol in het begeleiden van onze ontwikkelingsteams naar cloud-uitmuntendheid.