Royal FloraHolland

Contract manager IT

Contract manager (IT)

← terug naar het vacatureoverzicht

Royal FloraHolland is het dynamische middelpunt van de mondiale sierteeltsector. Waar we nu vol op inzetten: het verduurzamen én digitaliseren van de sector. Jouw rol als Contract Manager IT: onderhandelen, naleving checken én rapportage-epossen maken

Jouw uitdaging 

Binnen 10 domeinen beheren we bij 121 leveranciers, 287 contracten met een waarde van ruim 35 miljoen. Dankzij jou kunnen we de contracten managen, actueel houden, vernieuwen én beëindigen. Je laat financiële processen soepel verlopen, evalueert contractuele verplichtingen en stelt rapporten op. Samen met andere afdelingen onderhandel je met leveranciers over de voorwaarden en tarieven en let je erop dat afgesproken contractafspraken worden nageleefd. En is er een geschil? Dan los je dat constructief op. Zie je mogelijke risico’s in een contract? Jij laat zien hoe we die kunnen verminderen. Dit werk doe je natuurlijk niet alleen. Je werkt intensief samen met het juridische, inkoop- en IT-team. Samen houden jullie de contracten in lijn met de bedrijfsdoelstellingen. Zoals je ook rapporteert aan iedereen die niet zonder jouw werk kan. 

 

Wat jij meeneemt 

 

Sowieso een goed humeur met daarbij een bachelor of master Bedrijfskunde, Rechten of Informatietechnologie én ervaring als contractmanager in de IT-sector. Waarbij je alles weet van IT-contracten, licenties, juridische taal, de processen van IT-projectmanagement-processen en  
-methodologieën. Heb je contractmanagement certificaten of kennis van CATS-CM en ITIL? Daar Worden worden we heel blij van.  
Wat we ook waarderen: je bent een goede onderhandelaar en communiceert overtuigend. In je werk ben je je scherp, analytisch en je let op de details. Je werkt goed in een team, maar neemt ook zelfstandig beslissingen.   

 

Wat wij bieden 

 

Je bepaalt zelf waar je werkt (Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg) en dat kan ook vanuit huis. Afhankelijk van je ervaring verdien je tussen de € 4.411,- en  € 6.259,- per maand. Je werkt 38 uur per week en bepaalt zelf hoe je de uren indeelt. Verder heb je een goede pensioenregeling en 27 vakantiedagen per jaar. Ook krijg je een laptop, telefoon en, passend bij je werk, elk jaar vijf mooie planten cadeau. Fiets of fitness je graag? Ook daar hebben we mooie regelingen voor.  

 

Waar ga je aan de slag 

 

Royal FloraHolland is een coöperatie. Het woord ‘samen’ zit in het DNA van al je collega's. In een trotse, open en persoonlijke samen-sfeer is er alle ruimte voor jouw inbreng en ideeën.  
Passend bij een club met steeds meer internationale medewerkers hopen we dat je ondernemend bent en de ruimte pakt voor jouw ideeën én zelfontwikkeling. Want hoe meer jij kan, hoe meer we samen kunnen.  
En of je nou thuis of op kantoor werkt, plezier is net zo belangrijk als presteren. Een baan met een mooi salaris, fijne collega’s, grote uitdagingen én een goede balans tussen werk en privé is waar we samen voor gaan.  
Ondertussen werken we hard aan Floriday. Het digitale platform voor 36 miljoen transacties per jaar. Door ons financiële systeem, gekoppeld aan CRM, stroomt zo’n 5 miljard euro per jaar voor de sector. Dus ja, die contracten zijn best belangrijk.  

 

De afdeling  

 

Je werkt in een compact team met 2 vaste collega’s. Maar het mooie aan deze baan is dat je veel met collega’s van verschillende afdelingen werkt. Afdelingen met verschillende uitdagingen, maar allemaal even blij dat jij er bij komt.   

 

Reageer en groei met ons mee 
Samen met ons werken aan de sierteeltsector van de toekomst? Klik op de button en deel je CV en korte motivatie. Meer weten over de baan of procedure? Stuur een mailtje naar  Shanice Parker: shaniceparker@royalfloraholland.com.  

- Bachelor-/masterdiploma in bedrijfskunde, rechten, of IT.
- Uitgebreide ervaring als IT-contractmanager.
- Sterke onderhandelingsvaardigheden en grondige kennis van IT-contracten.
- Analytisch, zelfstandig, en bekend met IT-projectmanagement.
- Certificeringen in contractmanagement (pluspunt); kennis van CATS-CM en ITIL (pré).
- Bruto salaris €4.411-€6.259, 38-urige werkweek.
- Standplaats Naaldwijk / Hybride.

.

Deel deze vacature:

Referentienummer:

913

Werkuren:

Fulltime

Locatie:

Naaldwijk/Aalmeer/Rijnsburg

Contactpersonen:

shanice parker

Kantooradres:

Legmeerdijk 313 1431 GB Aalsmeer