Royal FloraHolland

IT Projectmanager

← terug naar het vacatureoverzicht

Een hoofdrolspeler worden in IT Projectmanagement: jouw sleutel tot zakelijk prestige en persoonlijke groei, als onze gewaardeerde IT Project superheld die onze organisatie leidt naar ongekende hoogten van excellente prestaties en succes!

Als IT Projectmanager speel je een cruciale rol in het plannen, coördineren en beheren van IT-projecten binnen onze organisatie. Jouw verantwoordelijkheid is het verzekeren van het succesvol behalen van projectdoelen binnen de gestelde tijd, scope en budget, terwijl je nauw samenwerkt met interne teams, IT leveranciers en belanghebbenden.

Je bent communicatief vaardig om de gedetailleerde projectplannen die je ontwikkelt voor onze projecten ook goed af te stemmen. Waarbij je taken, deadlines, resources en budgetten nauwkeurig vaststelt om je doelen te bereiken.

Met een zakelijke mindset coördineer je de activiteiten tussen alle betrokken (externe) partijen. We zijn altijd op zoek naar de beste voorwaarden om de technische oplossing tot een succes te brengen. Daarbij motiveer je alle betrokken spelers om met plezier naar een passend resultaat te komen. 

Je bent alert op veranderingen in de projectscope en stuurt daarin bij. Je zorgt voor heldere communicatie naar belanghebbenden over eventuele wijzigingen en hun impact op tijdlijnen en budgetten. Risico's identificeer, evalueer en beheer je met scherpzinnigheid en vastberadenheid, waarbij je passende maatregelen implementeert om onze projecten op koers te houden.

Wat jij meeneemt

  • Een diploma in informatietechnologie, bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied.
  • Ervaring als projectmanager binnen de IT-sector.
  • Kennis van projectmanagementmethodologieën, zoals Agile of Scrum.
  • Uitstekende communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
  • Ervaring met projectmanagementtools en -software.
  • Certificeringen zoals Project Management Professional (PMP) zijn een pluspunt.
  • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden.
  • Het vermogen om onder druk te presteren en strakke deadlines te halen.

Wat wij bieden

Een team met een positieve werksfeer en ‘can-do mentaliteit’ met aandacht voor elkaar. Alles wat we doen is toekomstgericht. We zijn ambitieus en bieden een uitdagende werkomgeving met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen! Veel autonomie en verantwoordelijk voor het organiseren van je werk en een uitgebreid onboardingstraject om alle aspecten en processen te leren kennen.

Onze arbeidsvoorwaarden bestaan o.a. uit:

  • Flexibele werktijden en plaats onafhankelijk werken;
  • Een bruto salaris tussen €4.411 en €6.259, afgestemd op jouw niveau;
  • Een werkweek van 38 uur per week;
  • In overleg met het team werken we op één van onze kantoorlocaties in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg of vanaf huis;
  • Laptop en telefoon;
  • 5x per jaar een plantcadeau;
  • Goede pensioensregeling;
  • 27 vakantiedagen en overige aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (o.a. fietsregeling, thuiswerkregeling, fitnessregeling).

 

Waar ga je aan de slag

 

Waar we als klein land groot in zijn? Dat merk je elke dag bij Royal FloraHolland. Het dynamische middelpunt van de mondiale sierteeltsector. Waar we nu vol op inzetten: het verduurzamen én digitaliseren van de sector. Hard nodig: IT’ers die van grote plannen én digitaal tuinieren houden.

 

Hypermoderne IT achter wereldsucces

Je staat er misschien niet bij stil, maar de digitale achterkant van Royal FloraHolland is ronduit vernieuwend. Data, machine learning en AI: alles zetten we in voor het perfect servicen van onze klanten en het optimaliseren van (logistieke) processen. Met onze IT-projecten maak je tot ver over de grenzen impact en versterk je onze leidende positie. Zo bouw je mee aan Floriday, het digitale platform dat wereldwijd, 24/7, duizenden kwekers en kopers bij elkaar brengt. Ook beheren we de supply chain waarin dagelijks miljoenen ‘fusten’ – onze beroemde bloemenemmers – verwerkt worden. Naast developers vind je daarom ook architecten, cloud engineers, data scientists, security officers en andere rollen in het team. Onmisbaar bij het ontwikkelen en digitaliseren van processen en systemen.

 

Wij-cultuur met ruimte voor jou

Royal FloraHolland is een coöperatie. Het woord ‘samen’ zit in het gezamenlijke DNA van al je collega's. In een trotse, open en persoonlijke samen-sfeer is er alle ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Passend bij een club met steeds meer internationale medewerkers hopen we dat je ondernemend bent en de ruimte pakt voor jouw ideeën én zelfontwikkeling. Want hoe meer jij kan, hoe meer we samen kunnen. En of je nou thuis of op kantoor werkt, plezier is net zo belangrijk als presteren. Een baan met een mooisalaris, fijne collega’s, grote uitdagingen én een goede balans tussen werk en privé is waar we samen voor gaan.

 

Mooie cijfers én geen nummer

Praatjes zijn leuk. Maar in de digitale wereld tellen de cijfers. Zoals die van Floriday: 180 code repositories, 80 microservices, 36 miljoen transacties per jaar, 12 miljoen aanbodsregels en 544 miljoen aanbodsregels voor klanten in de sync. Een extra uitdaging is de koppeling aan zo'n 100 andere softwarepakketten zodat het systeem 24/7 miljoenen transacties per dag aan kan. Ook verwerken we duizenden orders per uur en wisselen we 3 miljoen logistieke middelen uit tussen kwekers, kopers en Royal FloraHolland. Door ons financiële systeem, gekoppeld aan CRM, stroomt zo’n 5 miljard euro per jaar voor de sector. Onze dealmaking applicaties kunnen 25.000 complexe transacties per uur aan. En oh ja, het Software Defined Cisco Network dekt onder andere 1 miljoen m2 wifi. Ondanks deze cijfers ben je bij ons geen nummer.

 

Groei jij met ons mee?

Samen werken we aan de sierteeltsector van de toekomst. Groei mee met Royal FloraHolland!

Stuur dan jouw CV + motivatiebrief en wij komen graag met jou in contact.

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of procedure waar de vacaturetekst je geen antwoord op geeft? Neem dan contact op met Shanice Parker via shaniceparker@royalfloraholland.com. 

Een online screening en referentiecheck maken deel uit van het sollicitatieproces, net als de aanvraag van een verklaring van goed gedrag (VOG).

 

Goed om te weten: bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Werk je bij een bureau en wil je een kandidaat voorstellen voor deze vacature bij Royal FloraHolland? Bedankt, maar hier gaan we niet op in. We werven onze nieuwe collega graag zelf.

- Een diploma in informatietechnologie, bedrijfskunde of een vergelijkbaar vakgebied.
- Ervaring als projectmanager binnen de IT-sector.

- Een bruto salaris tussen €4.411 en €6.259, afgestemd op jouw niveau;

- Een werkweek van 38 uur per week;

- In overleg met het team werken we op één van onze kantoorlocaties in Aalsmeer, Naaldwijk of Rijnsburg of vanaf huis;

-

Deel deze vacature:

Referentienummer:

915

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

31-05-2024

Contactpersonen:

shanice parker

Kantooradres:

Legmeerdijk 313 1431 GB Aalsmeer