Royal FloraHolland

Procescoördinator Connect

← terug naar het vacatureoverzicht

Maak jij het verschil in een dynamisch en tijd kritisch logistiek proces? Solliciteer dan als Procescoördinator Connect bij Royal FloraHolland!

Jouw uitdaging
Procescoördinator bij afdeling Connect ben je de rechterhand van de Teammanager Logistiek. In de functie van procescoördinator ben je verantwoordelijk voor de planning en aansturing van de dagelijkse logistieke operatie en het optimaal bedienen van onze klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor je team. Je draagt zorg voor een continu en foutloos proces waarbij de gestelde resultaten worden behaald. Je signaleert verstoringen en zorgt voor herstel. Je werkt mee in het logistieke proces en daarbij doe je met die ervaring voorstellen om zo het proces te verbeteren. Je coacht een team van 40 a 50 vaste medewerkers en uitzendkrachten zodat de gewenste klantafspraken en resultaten worden behaald. Je geeft input voor dialoog van de medewerkers en begeleidt hen met dagelijkse werkzaamheden.

De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor het ontvangen, distribueren en afleveren van sierteeltproducten die via de veilingklok of de directe verkoopkanalen verhandeld zijn en daarnaast ook voor het beschikbaar stellen van de juiste logistieke middelen (bijvoorbeeld fusten en CC’s) op de juiste tijd en plaats. Het doel van de afdeling Logistiek is om een optimale dienstverlening tegen de laagst mogelijke kosten te bieden aan onze klanten. De afdeling heeft als specifieke opdracht zorg te dragen voor een betrouwbaar, veilig, efficiënt en voorspelbaar logistiek proces teneinde een excellente dienstverlening met toegevoegde waarde voor klanten te bereiken.

Wat jij meeneemt

  • Je beschikt minimaal over een MBO 4 diploma;
  • Je bent flexibel t.o.v. werktijden;
  • Je hebt affiniteit met de volledige ketenbesturing;
  • Je beschikt over relevante leidinggevende werkervaring binnen de logistieke dienstverlening;
  • Je hebt kennis van MS Office programma’s zoals Excel en Word;
  • Je staat stevig in je schoenen en weet van aanpakken;
  • Je hebt inzicht in logistieke processen;
  • Je bent communicatief vaardig en met jouw voorbeeldgedrag in staat om collega’s mee te nemen in onze cultuur van continu verbeteren;
  • Resultaat- en kwaliteitsgericht werken is een natuurlijke eigenschap van je; je bezit een winnaarsmentaliteit.

Wat wij bieden
Wij bieden jou alle kansen om elke dag te leren en een beetje beter te worden, bijvoorbeeld door middel van onze Academy trainingen, Lean trainingen en on-the-job coaching. Verder kun je van ons verwachten:

  • Een team met een positieve werksfeer en ‘can-do mentaliteit’;
  • Een werkweek van 38 uur per week;
  • Een salaris volgens de cao (o.b.v 38 uur per week) van €2953,- tot €3686,,-;
  • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband;
  • 5x per jaar een plantcadeau;
  • Een baan bij een uniek bedrijf en coöperatie met een lange historie: de grootste marktplaats voor bloemen en planten in heel Europa!

Waar ga je aan de slag
Royal FloraHolland is een internationale coöperatie. Met circa 100.000 transacties per dag en een jaaromzet van 5 miljard euro zijn we de leidende internationale sierteeltmarktplaats met één digitaal platform, Floriday, en fysieke hubs. Al meer dan 100 jaar verbinden wij kwekers en kopers van bloemen en planten met elkaar en maken we het breedste en diepste sierteelt assortiment ter wereld makkelijk toegankelijk voor kopers uit alle landen en markten. Zo brengen we vraag en aanbod samen tegen zo laag mogelijke kosten, een belangrijk fundament voor onze coöperatie. 

Wij bedienen circa 3.500 leden, 4.900 aanvoerders en 2.400 kopers uit binnen- en buitenland. Dit doen we met circa 2.700 medewerkers. Onze fysieke hubs bevinden zich in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. We bieden diensten die nauw aansluiten bij de veranderende behoeften en processen van onze kwekers en kopers. Onze diensten helpen onze klanten met makkelijk handelen, met passende logistiek en met slim ondernemen. Zo groeien we samen en bouwen we aan een efficiënte, duurzame en toekomstbestendige sierteeltsector.

Groei jij met ons mee?
Samen werken we aan de sierteeltsector van de toekomst. Groei mee met Royal FloraHolland! Wij komen graag met jou in contact, stuur ons jouw CV + motivatiebrief. 

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of procedure waar de vacaturetekst je geen antwoord op geeft? Neem dan contact op met Michelle de Waal via michelledewaal@royalfloraholland.com.

Een online screening en referentiecheck maken deel uit van het sollicitatieproces, net als de aanvraag van een verklaring van goed gedrag (VOG).

.

.

Deel deze vacature:

Referentienummer:

930

Regio:

  • Noord-Holland

Vacaturetype / functietype:

Bepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime

Sluitingsdatum:

18-1-2024

Startdatum:

1-2-2024

Locatie:

Aalsmeer

Contactpersonen:

Michelle de Waal

Kantooradres:

Legmeerdijk 313 1431 GB Aalsmeer