Royal FloraHolland

Employee Experience Expert

← terug naar het vacatureoverzicht

Employee engagement, innovatie, ruimte om traditionele HR-processen te vernieuwen. Hebben we je interesse gewekt? Leuk! Lees snel verder!

Jouw uitdaging

Een optimale employee experience: welke organisatie is er niet naar op zoek? Maar niet elk bedrijf heeft een expert hiervoor in dienst. Een specialist. Niet elk bedrijf heeft jou. Maar wij straks wel! In deze functie mag jij met ideeën en strategieën komen om onze employee experience op een hoog niveau te brengen. Je focust  daarbij op onboarding, engagement en offboarding, maar ook op het ontwikkelen en begeleiden van teamjourneys en andere activiteiten die onze medewerkers verbinden aan ons bedrijf.

 

Je wordt natuurlijk nauw betrokken bij het verkennen en implementeren van innovatieve digitale platforms die de employee experience verrijken en verbeteren. Meten is weten, en daarom doe je metingen zoals medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO). Als een ware pionier mag je voortdurend op zoek naar samenwerkingen met partijen die onze employee experience kunnen versterken en vernieuwen.

 

Wat jij meeneemt

  • Je bent een stevige expert op het gebied van employee experience, met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van strategieën.
  • Je wordt gedreven door innovatie en vernieuwing
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om relaties op te bouwen en te onderhouden met diverse stakeholders.
  • Analytisch denkvermogen en ervaring met het coördineren van MTO’s, het analyseren van de uitkomsten en het adviseren van het management.
  • Flexibiliteit en bereidheid om te reizen tussen verschillende locaties van Royal FloraHolland.

 

Wat wij bieden

Wij bieden jou alle kansen om elke dag te leren en een beetje beter te worden, bijvoorbeeld door middel van onze Academy trainingen, Lean trainingen en on-the-job coaching. Verder kun je van ons verwachten:

 

  • Lid van een team van HR Experts met een positieve werksfeer en ‘can-do mentaliteit’
  • Een werkweek van 32 - 38 uur per week
  • Een salaris volgens de cao (o.b.v 38 uur per week) van €5.049,31 –  €7.200,96
  • ‘Het Nieuwe Werken’, je laptop openklappen op een voor jou logische plek in één van onze vernieuwde kantoren of vanuit huis
  • 27 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • Laptop en telefoon
  • Elke 5 jaar een budget van € 750,- voor het inrichten van je thuiswerkplek
  • 5x per jaar een plantcadeau;
  • Een baan bij een uniek bedrijf en coöperatie met een lange historie: de grootste marktplaats voor bloemen en planten in heel Europa!

 

Waar ga je aan de slag

 Royal FloraHolland is een internationale coöperatie. Met circa 100.000 transacties per dag en een jaaromzet van 5 miljard euro zijn we de leidende internationale sierteeltmarktplaats met één digitaal platform, Floriday, en fysieke hubs. Al meer dan 100 jaar verbinden wij kwekers en kopers van bloemen en planten met elkaar en maken we het breedste en diepste sierteelt assortiment ter wereld makkelijk toegankelijk voor kopers uit alle landen en markten. Zo brengen we vraag en aanbod samen tegen zo laag mogelijke kosten, een belangrijk fundament voor onze coöperatie.

 

Wij bedienen circa 3.500 leden, 4.900 aanvoerders en 2.400 kopers uit binnen- en buitenland. Dit doen we met circa 2.700 medewerkers. Onze fysieke hubs bevinden zich in Aalsmeer, Naaldwijk, Rijnsburg en Eelde. We bieden diensten die nauw aansluiten bij de veranderende behoeften en processen van onze kwekers en kopers. Onze diensten helpen onze klanten met makkelijk handelen, met passende logistiek en met slim ondernemen. Zo groeien we samen en bouwen we aan een efficiënte, duurzame en toekomstbestendige sierteeltsector.

 

Groei jij met ons mee?

Samen werken we aan de sierteeltsector van de toekomst. Groei mee met Royal FloraHolland! Wij komen graag met jou in contact, stuur ons jouw CV + motivatiebrief.

 

Heb je inhoudelijke vragen over de vacature of procedure waar de vacaturetekst je geen antwoord op geeft? Neem dan contact op met Shanice Parker via shaniceparker@royalfloraholland.com.

 

Een match is voor jou net zo belangrijk als voor ons. Daarom kan een assessment en screening inclusief het aanleveren van een VOG onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure.

 

- Lid van een team van HR Experts met een positieve werksfeer en ‘can-do mentaliteit’
- Een werkweek van 32 - 38 uur per week
- Een salaris volgens de cao (o.b.v 38 uur per week) van €5.049,31 –  €7.200,96

- stevige expert op het gebied van employee experience, met aantoonbare ervaring in het ontwikkelen en implementeren van strategieën.

-

Deel deze vacature:

Referentienummer:

982

Regio:

  • Noord-Holland
  • Zuid-Holland
  • Utrecht

Werkuren:

Fulltime

Locatie:

Aalsmeer

Contactpersonen:

Shanice Parker

Kantooradres:

Legmeerdijk 313 1431 GB Aalsmeer